Yvonne Rudinsson åklagare – Propaganda – Politik – Lögner

Växjö´s kriminella åklagare Yvonne Rudinsson är en utav många åklagare som driver skitig politik och propaganda för att beljuga och vilseleda Sveriges medborgare. Lyssna nedan på brottslingen Rudinsson hur hon beljuger svenska folket för att få stöd så att hon och hennes kollegor inte skall kunna åtalas för brott i framtiden.

[audio:http://corruptio.blog.com/files/2010/07/Webbradio-Sveriges-Radio.mp3|titles=Webbradio – Sveriges Radio]

Denna sortens propaganda/politik bygger en skyddsmur kring dom själva. Det är alltså Adolf Hitlers och Herman Ghörings gamla tricks som används så att folket, vid ev. misstanke om tjänstefel mot åklagare eller polis, så väljer ett beljuget/vilselett folk alltid “säkerheten först”. Pga rädsla och osäkerhet så lutar sig folket mot staten för trygghet. Alltså samma stat som ljuger till folket, byggde upp kriminaliteten och skapade rädslan och “hoten” från första början, får per automatik dubbla roller pga att Sveriges medborgare inte förstår sig på politik.

Åkl. Yvonne Rudinsson. Sveriges åklagare är också politiker vilket är ett grovt brott mot mänskliga rättigheter och ett brott mot grundlagen.


Här kan Ni läsa om en annan åklagare som driver samma propganda och politik.

Polischef Carin Götblad är en politiker som har beljugit och vilselett svenska folket i många år. En utav anledningarna till att Sveriges kriminella regering ger henne 115,000.00 kronor i månadslön.

About corruptio1

Journalist who revealed the biggest scandals in Sweden!
This entry was posted in Polisen - Vapen - Infiltratörer, Regeringens Politik and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Yvonne Rudinsson åklagare – Propaganda – Politik – Lögner

  1. corruptio1 says:

    Samma skitiga taktik används utav Obama, Clinton, Rothschild, Reinfeldt, Mona Sahlin, Carl Bildt, David Cameron, Tony Blair etc etc.

Leave a comment