SÄPO & Basebolligan mördade Olof Palme!

Olof Palme mördades den 28 februari 1986 utav SÄPO och den ökända polisgruppen, “Basebolligan”. Mordvapnet fixades sannolikt fram av vapenhandlaren P.J. Karlström.

Den steoridmissbrukande polis som försökte vara osynlig för dom två “finskorna”, är Anti Avsan.

Illegala vapen hos polisen redan 1986!!!

About corruptio1

Journalist who revealed the biggest scandals in Sweden!
This entry was posted in Polisen - Vapen - Infiltratörer, Regeringens Politik. Bookmark the permalink.

8 Responses to SÄPO & Basebolligan mördade Olof Palme!

  1. frekar06 says:

    Jag ser att filmen var av intresse. Det är uppenbart när man sett filmen att det finns mer än ett frågetecken kring “polisspåret” som inte är särskilt väl utrett. Eller ska jag kanske säga att de inte har velat utreda “polisspåret” för att de vet vilken skandal det skulle bli om det blev allmänt känt hur det gått till! Därför tror jag aldrig vi får fram sanningen om Olof Palme, även om jag dock tror att denna film är på rätt spår. /Frekar06

    • corruptio1 says:

      Ja den e bra. Visar hur sketarädd Ingvar Carlsson blev som stack från politiken som en råtta när poliserna som skulle mörda honom togs på taket. Allt var klantigt gjort av snuten… hela mordet med 55 man inblandat och alla spelade Kojak the investigator 🙂

      Det har inte skett någon större förändring på kvalitén hos snutarna sedan dess. Olle Liljegren var ju med i Basebolligan generation II. Anti Avsan räddade sitt skinn genom att bli domare i tingsrätten. Åren efter mordet på Palme så mördades flera snutar som snokade för mycket.

  2. frekar06 says:

    Corruptio,

    Jag börjar undra vad man kan gräva upp egentligen om polisspåret i utredningen om Palmemordet. Om media hade tjänat folket istället för korrupta myndigheter och politiker så hade vi nog haft svaret på vem som mördade Palme idag. Var är massmedia när det gäller den kritiska granskningen av rättsväsendet? Jag har de senaste åren inte sett mycket till kritisk granskning av rättsväsendet, mer än i sociala medier av sådana som du Corruptio som vågar utmana systemet och förse medborgarna med sann information. Fortsätt med det, din verksamhet är viktig, fler borde ägna sig åt kritisk granskning av rättsväsendet. Då skulle nog det svenska korrupta rättsväsendet snart falla sönder!

    • corruptio1 says:

      Media kan vi glömma, det finns inga journalister idag värda titeln.

      Dom två poliser som skrattandes gick på bussen minuten efter mordet skulle häktats omedelbart. Samma behandling till Esten Avsan, vapenhandlaren Karlström och dom två på taket. Efter ett års häktning så hade någon av dom börjat läcka. Sveriges domstolar har häktat 15-åring i 7 månader utan misstanke om brott och nyligen satt en 17-åring häktad i fem månader för vapenbrott och misstanke om allmänfarlig ödeläggelse. Så nog går det att häkta några gubbar för mord på statsministern. Men icke här inte…

      Alla poliser i basebolligan är fjollor, det är förvirrade morsgrisar som hade sjungit som kanariefåglar efter några månader i häkte. Liljegren grät som en flicka efter en månad i häktet och han riskerade 5 år. Liljegren var basebolliga-medlem.

      Den svaga länken av dom fjollorna var vapenhandlaren.

  3. jjjjj says:

    Det här måste spridas!

  4. Ample says:

    Corruptio, även om du kan vara på rätt spår så ska du inte lita för mycket på filmen.

    Vissa saker är helt fel, som de två på taket, de var inga baseball-poliser. De var inga inga poliser alls, dessutom var de 10 och 12 år då baseball-ligan upplöstes av Hans Holmér efter kritik mot deras övervåld. Jag har sett häkningsprotokollen och strafföreläggandet för intrånget på Carlssons tak.

    Även om Mediernas tystnad och feghet är en stor skuld till att inget hänt är det nästan ännu värre när dokumentärer som denna inte kollar (lättkollade) fakta ordentligt, då kan trovärdigheten på allt skjutas i sank.

    • corruptio1 says:

      Ample,

      Jag har andra fakta som jag inte ännu lagt ut kring mordet på Palme som visar på polisens inblandning i mordet. Vad är det som säger att dom handlingar du tittat på inte är falska?

      – Var det ren tillfällighet att dom “solade” på fjollan Ingvars tak?

      – Om nu det var två oskyldiga tomtar, varför drog sig Ingvar tillbaka och kröp under en sten?

      Basebolligan har aldrig upplösts. Idag finns dom över allt och är fler än någonsin. En utav dom mördade Daniel Franklert Murne 2005. En annan hittas skjuten i huvudet oktober 2005 i sin trappuppgång i Bromma. En steroidmissbrukande Baseboll-polis mördade Fredrik Göransson i Blekinge 2003. Två andra försökte att mörda Jackie Arklöv genom att skjuta honom i ryggen när JA låg ned med handfängsel. Johan Liljekvist mördades av polisens Basebolliga 2008. Listan är hur lång som helst och den bevisar att Basebolligan existerar och dom är fler medlemmar idag.

      Kom gärna med motfakta.

  5. CB says:

    Lisbet Beck-Friis was recruited by the CIA

Leave a comment